passer by since 1st feb 2010

Saturday, January 23, 2010

'aina OH 'aina :)

aku ada byk nak cerita ni, tapi hari ni semangat nak mem-blogging macam sedikit pudar. sbb-nya syg balik hari ni. so nak spend quality time bersama syg dgn bersungguh-sungguh. heee :)
.
.
*blush*blush*
.
.
tapi kesian syg, sampai-sampai je terus flat. yelah, smalam dia oncall agak teruk gak. tak dpt nak rest sgt. tu yang sampai-sampai je, syg gomol-gomol dgn bby aina, gosip sikit, makan sikit then terus merebahkan diri kat atas katil. sekelip mata dah lelap dah. kesian syg, letih benar nampak.
.
.
aku pon tak rasa nak mem-blogging skrg ni, so enjoy lah yer gambar bby aina ber-somersault kat bwh ni :) hehehhe.
.
.
.
em, cuaca best ni nak tidur-tiduran ni.


eh, ade org nak candid gambar saye lah! say cheeeeese!


cepat lah, dah ambik ke tak ni. penat dah posing.



lambat lah, tanak posing dah lah.



okay lah, bagi can sekali lagi. say cheeeeeese!



whoaaaaa! korg ni lambat lah. tanakk dah laaaa!



nak main kayuh-kayuh pulak.



yey, syiok-nyee!



alamak, dah letih pulak.


dah lah, nak rest dah.



emmm bestnye lentok camni. yeyy!
.
.
hehehhehehhe. bby aina skrg dah pandai senyummm tau.
.
.
*suke*suke*
.
.
nanti lah update ek :)


No comments:

Post a Comment

Thanks for reading. come again!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...