passer by since 1st feb 2010

Saturday, January 30, 2010

sebenarnya nak cerita lain, tapi cerita lain keluar.

yer, seperti semalam dan kelmarin, aku masih lagi si burung hantu yang hampir habis pantang. hehehe. bby aina baru je lelap dalam satu jam yang lepas. tapi aku still tak mengantuk lagi. nak layan cerita kat astro, takde pape yg interesting pun. bosan-bosan belaka. malam ni, elok pulak semua org masuk tidur awal. except for ayah & afiq yang belum balik lagi jumpa member.



bila la aku pulak boleh bergumbira jumpa ngn member ni? macam dah LAMA gila tak ber-socializing ni kan. dah macam ala-ala anti social je aku. em, maybe next week masa naik kl tu bleh kot. itupon kalau 'big boss' bagi green light. takpe, tolak tepi dulu. nanti bincang :)



andailah kata ada masa, rezeki dan kesempatan, kalau boleh aku nak jumpa mereka-mereka ini;



Puan Siti Nur Aiza bt Hj Ali
a.k.a minahhhh (aku je panggil dia camtu). jgn pulak korg terjah panggil dia macam tu. hehhe. aiza ni BFF aku since kat mozac. cantik manis orangnya. dan cantik di situ bermaksud SGT cantik okey. tak percaya korg boleh usha gambar dia dkt Fb. ntah nape kawan-kawan rapat aku semua cantik-cantik. tp takde pulak lekat badi cantik tu kat aku. huhu. dah lama gila aku tak jumpa minah ni. last sekali, masa wedding aku kat kepong, which was a year ago okey. and yang paling aku regret tu, aku tak dpt pergi pun wedding dia bulan 12 hari tu. yelah, masa tu aku tgh sarat and dah dekat sgt dgn due date plus takde siape yg sudi dan berani nak bawakkan mak buyung masa tu. huhu.
.
.
.
Puan Nafiza bt Ismail
a.k.a Naf @ flieza. sekarang aku panggil dia naf. dulu masa zaman-zaman kegemilangan ber-MIRC, aku panggil dia flieza. kitorg kawan since form 4 tak silap, and mmg rapat thru #Warisan (channel glemer bebudak SBP time tu). dan dia mmg kawan yg aku tak boleh lupa, sbb aku menjadi saksi penting first date dia dgn hubby dia (Hatta). hubby dia pun member seangkatan masa kat #Warisan dulu. whoa! i REALLY missed those times. serius kelakar bila teringat balik zaman hingusan tu. dan yg lagi buat aku excited sgt nak jumpa naf (dan en hatta) ni ialah sbb aku nak sgt jumpa bby HANANIA, yg lahir bulan 11 haritu :)) boleh lah bby aina dgn bby hanania lawan gusti nanti. hahahahahha.
.
.
.
.
banyak lagi kawan-kawan lain yg aku TERINGIN nak jumpa. kalau boleh semua aku nak jumpa. nak rebonding balik. tapi kerja aku tak berapa nak mengizinkan. busy je manjang. nak cuti pun susah. kdg-kdg cuti kita dpt, syg pulak tak dpt. dah dpt cuti pun silap-silap kena tarik balik sbb tak cukup kaki-tgn. yelah, sampaikan aku yang duduk area melaka ni pun tak dpt nak pergi gathering batchmate mozac 9599 hari tu. sedih. sedih. kalau lah ada medical student or bakal medical student baca blog aku ni mesti dorg tertekan kan. hehe. dont get me wrong okey, i LOVE my work. syukur alhamdulillah. it's just that sometimes i do feel like there is no freedom at all, and when it comes to a certain extent when i'm so caught up in my work, i tend to forget about living my life. kitaran hidup aku seharian macam sama je. cuba lah korg imagine. *sigh*
.
.
.
luckily syg is here with me in every step i take. and in every move i make. he's the reason why i'm still here. kalau tak, dah lama aku surrender jadik surirumah tangga sepenuh masa. hehe.
.
.
.
okey, kenapa aku tetiba EMOSI sgt ni.
.
.
.
maybe sbb dah nak dekat sgt dah masa nak mula kerja balik. which means, dah nak dekat jugak masa untuk 'berpisah' dgn bby aina.
.
.
.
*sob*sob*
.
.
.
pray for me. i will be fine. i promise.

1 comment:

  1. fuh.. terkenang plak zmn2 hingusan itu... dan mengigtkan aku ko nk sponsor baju kawen aku.. tp dimanakah janji manismu itu? utk mama naf melupakan janji manis itu, nmpknya auntie faryn kene blanje baby hanania la nie.. yey2x..

    ReplyDelete

Thanks for reading. come again!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...