passer by since 1st feb 2010

Thursday, January 28, 2010

while you were sleeping...



actually, aku sedang cuba-cuba meng-upload satu video kat atas ni. so sementara aku menunggu ni harap-harap tak lama la, aku type-type lah sikit apa yg patut. tapi andaikata tiada apa-apa video kat atas ni, mknanya aku dah malas nak tunggu okey. hahahaha. masa itu emas babe. ni pun aku macam tetiba terasa malas nak tidur awal. itu yang aku still teguh terpacak kat depan monitor pc ni (laptop ku tiada di sisi).







adik-adik aku, en afiq dan cik husna tgh layan cerita ape entah kat astro. parents aku dah selamat beradu. bby aina pulak nyenyak tidur since after isyak tadi. lena btul anak mama. yelah, mana taknye siang tadi bby aina macam tak dpt nak tidur. kejap-kejap terjaga. risau jugak aku. tu yg agaknya malam, after feeding bby aina terus nyenyak. tapi kejap-kejap lagi dia jaga la ni. it's nearly feeding time! :)







eh, lambat pulak nak upload video ni. ohh, rupa-rupanya kat page ni ada mention pun;



"You can continue to edit your post during upload, but can't close this window or publish until it's finished."





tu, yang kat bawah tu. nampak? mungkin tidak, kalau aku dah cancel upload.haha. tak nampak pun takpe. sbb tak penting pun. aku dah letih menunggu sebenarnye. hahaha.



*strecthing jap*





.





.





.

*mengeliat pulak*



.

.







btw, (eh tukar topik lak), td ber-sms dgn syg. aku sgt suka bila syg sms camni ;



" lusm b. miss u two"



kalau dulu, miss u too, skrg ni dah ada bby aina dah tukar jadi miss u two.

taktau lah intentionally or not...



tapi sgt perfect kan.



dan sgt SGT-lah angau. HAHHAHA.



(tolong-lah bagi can kat si ibu pantang ni okey)



*blush*blush*









uiks, lama-nye nak upload video ni. cik husna pun dah masuk bilik. tinggal aku dgn en afiq je yg masih setia layan cerita kat tv. aku dah macam terasa nak meng-cancel-kan je uploading process ni. aduh, lambatnya!!



eh, nampaknya en afiq pun dah surrender masuk bilik. err. mmg sepatutnya lambat camni ke? kang silap-silap aku tunggu dgn penuh perasaan, tetiba tak dpt di-upload pun. huhu.



err, should i or should i not?



*uiyo, pinggang dah lenguh*



.






nampaknya takde luck la nak upload video ni. hampir ter-kehel dah pinggang hamba ni. lain kali je la ek. aku cancel upload la ek :)



tapi aku upload ni ;

.

.

*suprise*suprise*

.

.

senyuman ikhlas dari bby aina especially untuk tatapan ayah syg dan utk semua yg secara sengaja atau tidak sengaja membaca blog ini :)

*muahs*muahs*

(sori again about the video. maybe next time okey :))

6 comments:

  1. alahaiiiiiiiiii sweetnye la die senyum...senyumman baby ni mmg ikhlas n suci kan..dahla bau pun sedapp..wawawa

    ReplyDelete
  2. hari tu pun aku try upload video, lama gile..last2 cancel..

    ReplyDelete
  3. elly : itulah.ayah aku ckp bau bby ni sebahagian drpd bau syurga :)rindu nye nanti nak cium-cium dia pagi-pagi bile dah naik keje nanti.huhu.

    sue : lembab giler.aku jadik MALAS nak tunggu.ehehhe.

    ninie : bby aina bila mood baik mmg jadik extra comel.kalau tak, fuh semangat.hahaha.

    ReplyDelete
  4. alaaaaaa. tgk tu mata diaaaaaaaaa. orang yang bukan mama dia pon boleh cair, ini mama dia pengsan jatuh cinta hari-hari agaknya :)

    ReplyDelete
  5. mama dia ni dah byk kali pengsan,jatuh dan bangkit kembali.ewah. hahahha :))

    ReplyDelete

Thanks for reading. come again!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...