passer by since 1st feb 2010

Thursday, February 11, 2010

can i survive this?

i am supposed to finish up my PD story. but this time i dont feel like writing about PD. i guess im just not in the mood. yet.
.
.
.
*sigh*
.
.
.
.
it's 25mins past 1am, and my eyes are still wide open. syg was already asleep next to me. nyenyak nampaknye dah.
.
.
*kiss sikit*
.
.
.
.
anyways, aku still dekat melaka ni. and i made a decision to stay here until friday. dan bby aina balik ke kluang. bukan apa, i've got a few things i need to settle while i'm down here, dan aku kesian kat bby aina if aku nak bawak dia ke hulu ke hilir, kena panas and everything. she is just a baby and i tend to forget about that. huhu. kesian bby aina. tapi mama suka SGT bwk bby aina jalan-jalan ikut mama :)
.
.
.
.
and now, i regret it.
this is the first time being away from bby aina, and i dont like it. i dont like it at all. aku rasa macam ada benda missing. kosong nya rasa. macam lopong je. and it was just a few hours since they left.
.
.
.
.
whoa, lambat nye masa bergerak. tak sabar nak tunggu saturday nak balik kluang balik jumpa bby aina :( syg oncall on friday, so dari jasin terus gerak ke kluang the next day. baru berapa jam, aku dah naik sewel jauh dgn bby aina. berat nya nak lepaskan bby aina tadi.
.
.
.
.
nanti dah naik kerja lagi lah lama nak kena menahan perasaan. huhu. ya ALLAH tabahkan-lah hati hamba-Mu yang lemah ini.
.
.
.







bby aina, mama rindu GILA sama kamu!
sleep tight syg, dun let the big bad bug bites ya :)




Blogger Templates

3 comments:

  1. huhu tabah ye my friend.. kalo aku pn leh jd sewel if jauh ngn baby..apatah lg ibu b'feeding cm aku nih.kang xpasal2 basah lencun baju dgn milk yg melimpah2..

    ReplyDelete
  2. sian nye..kalau lah aku ditempat mu, bagaimana rasanya:-P

    ReplyDelete
  3. wawa : tak best kan. ni baru jauh tak sampai sehari. nanti nanti lagi la aku taktau camne. huhu.


    sue : sedih sgt bile pikir. tapi aku keje busy la. kalau aku n hubby dua-dua oncall camne. mmg awal-awal ni kena tinggal kat nenek dia dulu :((

    ReplyDelete

Thanks for reading. come again!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...