passer by since 1st feb 2010

Thursday, February 11, 2010

i missed HER :'(




aku tak sangka aku akan se-boring ni bila bby aina takde.


okey, tipu.


aku dah agak aku akan jadi lost tanpa bby aina.




whoa, i miss her so so SO much :(

and i feel like crying whenever i think of her.



*aku dah lah mmg jenis 'cengeng'*





pagi-pagi tadi dalam pukul 9am, aku dah call rumah tanye khabar bby aina. my mum ckp bby aina tidur lena jugak lah malam tadi. and she told me not to worry too much. since bby aina dah bgn, aku dapat gak lah ber-video call dgn dia. terkebil-kebil mata dia tgk mama eh.




rindunya!

tolong bawa saya balik ke kluang sekarang juga.


*sob*sob*


aku keluar tadi. sbb aku rasa macam org hilang arah je duduk terperap sengsorg kat rumah ni. syg kerja kat jasin. hari ni pagi petang pulak tu klinik. aku keluar actually nak bukak akaun utk bby aina (bby aina dpt byk angpau, terima kasih yer semua) tapi tak dpt bukak pulak sbb aku sengal tertinggal birth certificate kat rumah kluang. HAHA.



so end up, aku pergi SHOPPING!

therapy, therapy.


HAHAHA lagi.




tapi lepas shopping, balik rumah, rasa macam hilang arah lagi. so aku godek-godek HTC, terjumpa ni.

(i've forgotten i have this in my HTC)






this video was taken when we were in the ward. a couple of hours after she was born. there were just the two of us during that time. i took it myself (gigih tu walaupun tgh ngilu-ngilu lagi)

sungguh indah moment itu.

pertama kali bersembang dgn bby aina :)

*jgn tertipu dgn suara lelaki di belakang tabir tu yer. suara dari TV tu, bukan suara syg okey*


okey, aku dah emosi sekarang. nak tidur lah jap. tunggu syg balik.


Blogger Templates

2 comments:

  1. cumeinye ko berborak2 ngan bby aina...besar mate die..pastu mcm dh pndai senyum2 plak wlupon br brape jam kuar..hehehe

    nway, sgt2 memahami psaan rindu tuh..aku smpai skang jarang sgt tinggal Zara klu tkde kepentingan..rs nak angkut die ke mane jugak aku pergi...x lengkap jiwa weh klu die takde..=D

    ReplyDelete
  2. bby aina memang keluar-keluar je dah buntang mata dia. dan dia sgt sgt sgt putih. macam tak percaya anak aku. hahaha.

    (skrg baru dah nampak kaler aku sikit :))

    tulah, nanti dah naik keje lagi lah sewel aku agaknye. i miss her so much :(

    ReplyDelete

Thanks for reading. come again!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...