passer by since 1st feb 2010

Wednesday, February 3, 2010

it is definitely NOT "indah khabar dari rupa"




aik, please tell me WTH am i doing here?
(oops, mind your language pls)



.


.


.


okey okey, aku ngaku. aku serius dah tak sabar. tak sabar apa? tak sabar nak share dgn korg experience bercuti-cuti malaysia kat PD the other day.

HAHAHA. ingat tak sabar apa tu? :Pp


.


.



.



kan konon-kononnya aku berniat murni nak buat running commentary masa aku kat PD, tapi malangnya laptop usang buat hal pulak. boleh lah pulak saat-saat penting ni dia nak bengong. sadis sungguh. huhu.


.


.

*syg pun tension gila laptop tetiba buat hal. sbb dia pun EXCITED gila nak update status kat fb. bleh ke camtu? hehhe *

.


.


.


.



so, boleh tak korang imagine betapa happy nye aku kat PD?

sampai aku gigih ber-online gak guna HTC okey.

.


.



*kuang*kuang*kuang*


.


.


.


.



apa yang BEST sgt kat Avillion PD tu?

.

.

.

.



.

sorry guys, nanti lah aku cerita yer sbb gambar lum upload lagi lah. sebenarnye walaupun aku excited, aku tgh mood malas sekarang ni :)


.


.


.



dan maybe maybe maybe aku lah yang si minah jakun kot,

(punye lah byk 'maybe' , taknak ngaku lagi tu jakun. haha)

.


.

.


.



but seriously, i really-REALLY had a great time there!!


.


.


.

*takpe, nanti korg judge lah sendiri kay. tunggu!*





8 comments:

  1. laptop yg aku guna skrg ni mouse pad dia tak berapa sensitip.

    (ntah sape punye laptop,tak berape sure; bleh ke camtu?huhu)

    so,sori lah ek kalo entri ni nampak sedikit buruk. letih nak menekan. hehhe.

    ReplyDelete
  2. alaaaaaaaa mana gambonyeeee?
    takkan tak bawak dslr kot?? kata nak bergedix santai tepi pantai ngan laki eko & aina..

    cepat hapdettttttttt laling!

    ReplyDelete
  3. nanti la.aku kat KL la babe.ntah bia balik kluang ni.connector tarak, lupa nak bawak skali.hahahahha.SENGAL.

    ReplyDelete
  4. faryn, ko g hari pe???? aku x jumpa pun sbb aku pun ke sana ngan enche wacha..hehehehe. second time g sana sbb tempat tuh mmg best. first time pegi ms baru2 kawen dulu..cepat2 letak gambo2 yg chantek ye..

    ReplyDelete
  5. oohhh sgt2 best ke tempat itu? waaa, kalo camni harusler aku ke sane gak...

    ReplyDelete
  6. faryn,
    leh bagi pendapat ko pasal pnuemucoccal vaksin tu tak..1 dos 300..aqil kena amik 2 dos..huhu..bankrupt..patut ke amik?? ko nak kasi aina amik tak??

    ReplyDelete
  7. wlupon aku tk pernah smpai lg, tp aku tau tpt tu mmg BEST!! the best resort in pd rasenye..cpt2 upload gmbar k..duduk water chalet kan..=D

    ReplyDelete
  8. kawan-kawan, maybe nak update cerite pasal PD ni lambat sket la ek.sbb aku (sengal) terlupa angkut usb dia.haha.

    marini : aku gi 1st sampai 3rd feb. ler ko pun gi gak ke? ko amik package gak ke camne? alaaaa kalo tak leh jumpe kalo kite gi hari same.huhu

    nini : nanti aku dah upload gambar ko tgk lah nini.pada aku mmg syiok habis.aku paling suke gile SPA dia weh!! berbaloi-baloi!

    sue : pneumococcal vaccine tu mmg la advisable kalo affordable sbb mmg bagus. mmg selalu ade talk pasal vaccine ni. mmg mahal sbb die bukan dlm kementerian punye vaccination :)

    lily : SGT sgt best lily! takkan menyesal punye.kalau pergi ber-honeymoon kat situ LAGI best! familymoon kena kaw teem sket la.takleh lebih-lebih nak enjoy sakan.HEHE

    ReplyDelete

Thanks for reading. come again!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...