passer by since 1st feb 2010

Friday, February 5, 2010

time waits for no man.

sorry for the long silence people.
wah, macam lah ada org ternanti-nanti entri baru dari aku ek.
HAHA
.


bukan apa, sbb aku masih lagi di kepong, KL yer. harap maklom. so, aku agak sedikit segan dan malas nak meng-update belog di sini. yelah, it's better for me to mingle and have fun with my in laws while i have the chance kan :) lagipun, syg's sisters; kak yati and nisa are here. cuti-cuti malaysia gak. kan org cakap, the more, the merrier. nice.

*best*best*



syg tgh bertidur-tiduran dgn bby aina kat depan. syg nak tidurkan bby aina, last-last dgn dia pun terlentok sama. style tidur dah lah lebih kurang je. oh my babies. ehehe. bby aina tidur tak berapa nyenyak semalam. maybe sbb still belum get use dgn environment kat rumah nenek kepong ni. kalau kat kluang, kejap je lelap. org melalak camne pun dia rilek tidur je. hehe.


aku igt nak meng-upload gambar, tapi laptop ajim bawak pulak. so nanti-nanti la ek. lama-lama dah basi dah cerita. HAHA. takpe, yg paling penting utk aku je kenang bila dah tua-tua nanti. nak tengok-tengok gambar lama kan. :Pp



semalam aku ber-video call dgn cik husna sbb aku tau kalau aku call ma/ayah mesti dorg konpius camne nak bervideo call. :Pp sbb motif-nya nak bagi dorg tgk bby aina. wah, bukan main excited lagi semua. menjerit-jerit sampai. sedikit malu aku, sbb ada tamu kat rumah. hahaha. hah, baru tau penangan rindukan bby aina. masa bby yak-yak kat rumah, cik husna lari-lari taknak dkt dgn bby aina kan. ni dah jauh baru tau nak rindu. HAHA.



macam mana lah pulak bila AKU yang jauh dgn bby aina??



okey STOP.
aku tak nak pikir pasal tu dulu. sbb nanti bad mood. huhu.



anyway, we're going to be here till weekends. sbb nak celebrate bday syg's dad and org-org yang lahir di bulan january. oh crap! that reminds me that we haven't bought anything for them yet. alamak, nak beli apa eh. dah takde idea dah. huhu. later, later.

*mungkin boleh kemukakan cadangan kepada syg utk keluar shopping. haha. ALASAN baekk punya*



okay lah, macam dah terdengar sayup-sayup suara anak kesayangan mama tu. nak pergi siasat jap. hehehe.



nanti-nanti lah upload pelbagai gambar tu kay.
BYK gila nak share ni. TUNGGU! :p




Blogger Templates

3 comments:

  1. okey macam mana nak hilangkan kotak kat aku punye signature tu. sape tau? huhu

    ReplyDelete
  2. tula mananye gambo PD,tak sabau nak cuci mata ni..

    hah apalagi kat kl tu terjah la CNY sale..baju baby heaven seh kalo sale.aku ni seb baik dah penuh gobok baju Qies,tapi still nak kirim gak kat kwn2 aku yg nak g bandung..ngeee.

    ReplyDelete
  3. hehe.aku kena bersabar weh.byk lg bju yg lum pakai ni.haha

    ReplyDelete

Thanks for reading. come again!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...