passer by since 1st feb 2010

Tuesday, April 20, 2010

be my 10,500th visitor :) UPDATED!!! --> be my 19,099th visitor!!

**UPDATE @ 26/4/2010 11.46am : rasanya macam akan tahu siapa yang lucky dapat hit num 19,099 tu hari ni. hopefully ada lah ek. tak sabarnya :). jgn lupa scroll down untuk new entry.



**UPDATE @ 19/4/2010 8.16pm : sila scroll down untuk lihat new entry, ada cerita pasal contest. klik SINI untuk syarat PENUH contest:)



**UPDATE @ 18/4/2010 2.58pm : macam cepat sangat lah kan 10,500. dan macam ramai terlepas peluang. haha.
okey, okey, sebab SAYA TIBA-TIBA TENGAH BERMURAH HATI, saya nak bagi hadiah lagi. kali ni nak number 19099.
syarat-syarat-nya sama. cuma sertakan banner di bawah ini dan link-kan ke belog saya. hadiah; lebih kurang macam di bawah dan GERENTI BEST! :)**








**NOTIS : ini adalah STICKY MODE, untuk new entry sila scroll down okey (if they is any lah). keep smiling and keep reading :)**



"Love is like heaven, but it can hurt like hell."
- Unknown



assalamualaikum, hai semua :)



tiba-tiba aku macam baru TERRrperasan (bila aku usya belog aku hari ni tadi) yang visitors yang sudi menjengah ke belog aku ni sudah mencecah ke angka 9941. eleh, setakat sekerat tu pun nak bising, mungkin ada yang fikir macam tu. tapi aku memang suprise dan macam tak percaya, ada jugak mereka-mereka di luar sana yang sudi nak membaca cerita suka duka, keluh kesah aku sebagai seorang perempuan, isteri, mama dan dok, dokk, dokter. hehe. dan itu belum masuk part-part yang bila aku membebel lagi tu :)



terima kasih sangat-sangat kepada semua yang mengjenguk ke sini ek.
saya sangat-sangat appreciate anda semua :))


mungkin kita boleh terus berkawan, walaupun hanya dalam bentuk penulisan. it doesnt really matter, right? it's the thought that counts :)



okey, okey. ada sebab kenapa entry ini di-sticky-mode-kan.



saya tiba-tiba rasa macam excited terlebih nak tahu siapa yang akan jadi visitor belog saya yang ke sepuluh ribu lima ratus, ye, yang ke-10,500. kenapa yang ke-10,500?








sebab, sebabb, sebabbb, ERRrr takde sebab sebenarnya. saja-saja nak tahu :) mungkin ke anda yang tengah baca ni? atau, ERRRrrr AKU SENDIRI sebab aku selalu je syiok sendiri baca hasil tulisan sendiri. hahaha.



the thing is, saya bukan setakat nak tahu saje. saya rasa saya nak bagi hadiah istimewa dekat visitor ke 10,500 belog saya. ahah? hadiah apa?



okey CLUE; mungkin sebuah beg berjenama sebab saya SANGAT-SANGAT suka dengan beg. atau mungkin juga sehelai (dua?) tudung dari butik Ariani, sebab saya SANGAT-SANGAT gila-kan Ariani sekarang. tapi buat masa sekarang, saya rahsiakan dulu, baru lah syiok kan. tengok sambutan-nya dulu :)



syarat-syarat-nya.
(nak kasi hadiah babe, kena lah bersyarat :P)



[1] mesti lah warganegara MALAYSIA :)
[2] berumur 18tahun ke atas, tak kesah lah lelaki atau perempuan, saudara-mara ataupun tidak, yang dikenali ataupun tidak.
[3] mesti jadi follower belog saya. *blush*blush*
[4] letakkan banner seperti di atas di belog anda, dan link-kan balik kepada belog saya ;)
[5] kalau dah cukup syarat-syarat-nya, dan jika ditakdir-kan anda-lah visitor yang ke 10,500 itu, sila lah capture (print screen or snap) the required number seperti di atas be dengan gambar belog saya, dan emailkan kepada saya di faryn_farhana@yahoo.com



okey itu saja. mudah kan :)



tapi tengok lah macam mana. ada ke tidak manusia bertuah bernombor 10,500 itu. mari cuba-cuba jaya okey. saya jamin hadiah CONFIRM menarik punya ;) hehe. macam ayat tarik undi je. hahahaha.




adios!



**jgn lupa scroll down okey kut-kut lah ada new entry di bawah**




Blogger Templates
Blogger Templates

36 comments:

  1. ok...saya join dan telah memenuhi syarat seperti yg ditetapkan....hehe....

    check di fuadnis.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. whoa cayalahhhhhhh dah ade contest tuu.hope akulah org itu.nguahhaha

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. hehehe, tak sangka secepat kilat pulak dah naik ke 10500 visitors. tak sempat nak ber-sticky mode lama-lama. hahahha


    dah ada pemenang, nanti saye umum kan :))

    ReplyDelete
  5. salam tuan rumah
    hasni datang melawat
    n nak juin klik2 ni:-)

    ReplyDelete
  6. hi hasni,

    jemput-jemput. ajak ramai-ramai join okey :)

    ReplyDelete
  7. yehaaaa...ramai ye member cikmin nak join klik u..satu perkembangan yg sihat ni kan.. :)

    ReplyDelete
  8. hai cikmin, itu lah. sambil-sambil tu boleh menambahkan member :)

    ReplyDelete
  9. doremon dah join,pkai blog yg ni,,
    ok Dr Faryn,ni link dia
    http://beutifulmcsue.blogspot.com/2010/04/be-my-19099th-visitor.html

    ReplyDelete
  10. Salam, dah wat promo dah kat blog saya...tq yer...harus cepat2 capture nie...leh menang tudung ariani...

    ReplyDelete
  11. nak hjoiun gak..dah tempek banner kat blog zai

    ReplyDelete
  12. nk join gak..ni my entry

    http://anakku-een.blogspot.com/2010/04/be-my-19099th-visitor.html

    ReplyDelete
  13. kina pun nak try gak..walaupun syaratnya ketat tapi best nak join.

    http://mamaadam09.blogspot.com/2010/04/salam-rasa-dah-lama-kina-x-msk-ape-ape.html

    sori mula2 terlupa nak tulis tajuk. dah link nye mcm nih. blh kan?

    ReplyDelete
  14. salam kenal kak faryn a.k.a Dr.faryn,.nice to meet your blog..:)
    sweet...(^^,)
    keep up writing, mmg lawak baca blog akak ni..hihi

    ReplyDelete
  15. kak faryn sy jugak sudah join...

    http://maituty-90.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. salam dr. faryn..

    saye dah join..ini link saye..;-)

    http://fuadnis.blogspot.com/2010/04/be-my-19099th-visitor.html

    ReplyDelete
  17. salam dear...
    nak try gak yerrr

    http://ieyza83.blogspot.com/2010/04/be-my-19099th-visitor.html

    thanx

    ReplyDelete
  18. nana nak join jugak dr faryn...bleh ye??hehehee~~

    http://nanajoe87.blogspot.com/2010/04/be-my-19099th-visitor.html

    ReplyDelete
  19. salam kak faryn! saya join jugak! :)

    http://syuesahaja.blogspot.com/2010/04/be-my-19099th-visitor.html

    ReplyDelete
  20. dh bnykkali ni nk tgglkn komen..
    tk lepas2 lg..

    http://aslindaa.blogspot.com/2010/04/be-my-19099th-visitor.html

    ReplyDelete
  21. salam..

    nak try gak :D

    tpi link tu bhse melayu la. :S

    http://narutoaddictor.blogspot.com/2010/04/jadilah-pengunjung-blog-saya-ke-19009.html

    ReplyDelete
  22. salam
    harap dpt capture

    http://seindahbayu.blogspot.com/2010/04/be-my-19099th-visitor.html

    ReplyDelete
  23. saya join ye.. saya follow guna nama fiezah91

    http://onlyfiezah.blogspot.com/2010/04/be-my-19099th-visitor.html

    ReplyDelete
  24. Salam akak duktur.. nak join jugak boleyy?hehe..
    mana tau dpt semboyan..eh sembonia tuu :D

    http://anakabuya.blogspot.com/2010/04/be-my-19099th-visitor.html

    ReplyDelete
  25. saya baru join...

    waaa da tinggi hit dia..besh besh...caiyok caiyok...


    http://mzhany.blogspot.com/2010/04/be-my-19099th-visitor.html

    ReplyDelete
  26. salam.. dah buat entry

    http://umiharizahin.blogspot.com/2010/04/be-my-19099th-visitor.html

    ReplyDelete
  27. salam dr faryn.. sy pun teruja nak join.. mai singgah blog saya ya.. tq

    http://lakaranhatii.blogspot.com/2010/04/be-my-19099th-visitor.html

    ReplyDelete

Thanks for reading. come again!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...