passer by since 1st feb 2010

Tuesday, April 27, 2010

my LUCKY winners!!




"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore all progress depends on the unreasonable man."
- George Bernard Shaw



assalamualaikum, hai semua :)



kali ni bukan belogging dari kamar bersalin ye. hehehehe. dekat rumah ni. baru lepas tidurkan bby aina. kesian anak mama, tengah hari tadi babysitter call cakap badan dia panas balik. aku pun satu hal jugak, seng*l terlupa nak tinggalkan ubat demam dekat bbysitter. haihhh, macam mana lah boleh lupa benda basic macam tu.



so petang aku ambik off, terus call syg and kitorg pergi ambik bby aina dari sekolah. ni lepas dah tepid sponging nampak dah okey balik. nasib baik bby aina feeding okey. so far, so good. insya ALLAH.



orait, here comes the thing i've been dying to announce to all of you.



okey, okey, let's cut this short :)



number yang saya cari the other day ialah 10,500 dan sebab saya baik hati (tamak?) saya cari lagik untuk number 19,099.



rasanya ramai yang dah sedia maklum si bertuah yang dapat hit num 10,500 tu. tak lain tak bukan ibu faheem iaitu puan cikmin. dan disebabkan cikmin yang telah meng-war-war-kan pasal contest main hit-hit ni dekat belog dia, ramai yang berdesup-desup join sama. thanks for promoting ye cikmin. muahs* sikit :)



untuk number 19,099 pulak, yang bertuah ialah suamihanyisterizuki, maaf sangat sebab i did not get your name. macam pelik pulak kalau nak panggil puan suamihanyisterizuki kan. hehehhe. tapi setelah saye skodeng belog anda, tak silap puan rohani kan, dan panggil hany :) correct me if i am wrong okey dan update saya balik.



sekarang masa untuk tayang hadiah.


*excited*


jeng, jeng, jeng!









yang kat atas ni adalah hadiah handbag SEMBONIA yang saya akan pos-kan kepada cikmin yang berjaya hit num 10,500 :) kaler hitam dan boleh diubah-suai menjadi sling bag.



dan yang dekat bawah ni pulak, juga handbag SEMBONIA yang saya janjikan dan akan di-pos-kan kepada hany yang berjaya hit num 19,099. walaupun dalam email, repeatedly dia cakap dia tak percaya dia dapat hit num tu. sampai dua kali dia hantar email. BETUL, betul. confirm awak yang menang :)











this one kaler putih. juga boleh diubah-suai menjadi sling bag whenever you want to :)



untuk pengetahuan semua, handbag-handbag ni saya beli memang mengikut CITARASA SAYA 100%. dan saya sangat suka dengan dua-dua handbag ni.


kepada mereka-mereka yang bakal dapat handbag ni, saya harap korang okey lah dengan taste saya ni. dan dua-dua handbag ni saya beli serentak. so handbag yang mana satu dan untuk siapa tu saya sendiri yang tentukan. saya personally rasa cikmin lebih sesuai dengan yang kaler hitam, dan hany akan lebih cun kalau gayakan yang kaler putih tu :) TIADA PILIH KASIH dekat sini. dan jangan risau, they are about the same price saja.

**keputusan adalah muktamad ye. unless kalau korang sesama korang nak exchange hadiah, just let me know :)**



so there you go. aku macam sangat HAPPY bila dah tau ada orang yang bertuah dapat hit number 19,099 tu. rasa macam tunggu keputusan SPM je. okey, tipu. this is much more exciting! HAHAHA.



okey guys, till then. kepada hany, nanti email-kan saya add awak ye. cikmin punya saya dah ada.



so tunggguuuu! :)



ohh, sebelum tu,





budak demam-yang-dah-baik-lepas-tu-demam-balik cakap hai :)




Blogger Templates
Blogger Templates

9 comments:

  1. hehe, cumelnye beby aina,,, :)

    n besnya dyaorg dpt hdiah.. thniah2...

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhhhhhh tantekknya baggg tu!

    aku punye bag antaran pon sembonia..siap leh sama ngan hawa punyee.sehari sejiwa tuii..


    btwww eyh aina demam alik? hmm tula agaknye demam nak alih bulan.Qies pon aritu camtu..jgn demam campak gak sudaa..

    ReplyDelete
  3. hai aina! yes aunty cikmin suka la yg mama aina decide kaler hitam tu tuk aunty cikmin coz aunty cikmin mmg suka hitam..hitam itu menawan.. :)Thanks Dr.Faryn..

    ReplyDelete
  4. hai nea :)
    nanti ada rezeki i buat lagi kay.mana tau nasib u dapat pulak :)


    yatt,
    itu lah.mintak dijauhkan la ek. hopefully cepat lah kebah ni. susah hati aku nak kerja wehhh.


    cikmin,
    glad you like it. kadang-kadang taste orang tak sama kan. tapi saye memang suka dua-dua beg tu :)

    ReplyDelete
  5. uish..jeles! jeles! jeles!

    tanak wat lagi ke dokter faryn? hehe..

    ape2 pon, aina tuh chumell la. nak picit pipi boley?

    ReplyDelete
  6. hai purplish.pink,
    alaaamak jgn lah frust :) nanti ada lagi, join kay. i pun memang excited je bab-bab kasi hadiah ni. hehehe

    ReplyDelete
  7. wah... seronot nye dapat hadiah... tumpang seronot pun ok la...

    ReplyDelete
  8. mmmm bestnya, wat contest lagi..^.^

    ReplyDelete
  9. owhh..tahniah kpd pemenang..tomeinyer aina cenyum..samalar ngan danish br baik demam last 2 week this week selsema ngan batuk plak..

    ReplyDelete

Thanks for reading. come again!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...