passer by since 1st feb 2010

Sunday, May 9, 2010

entri khas : selamat hari ibu, MA SAYANG!





"A very small degree of hope is sufficient to cause the birth of love."
- Henri B. Stendhal



assalamualaikum, hai semua :)



special entry bersempena hari ibu. selamat hari ibu kepada ibu-ibu sekelian alam. this is my first time celebrating mother's day. and you know what, it feels great! seronok kan jadi ibu. okey, sekarang aku sudah rindu maut sama itu anakku si budak comel di kluang. huhu.



syg kissed me and wished me already. and that doubles-triples my happiness.
awww! sila jangan muntah okey. i totally deserved it after what-so-ever that i went through yesterday :P



jadi, di kesempatan ini jugak, aku nak wish;



selamat hari ibu kepada ma tersayang, Dr Hjh Jamaliah bt Hj Jaafar.
you know, i may not be who i am now if not because of you. thanks a zillion for having faith in me and thank you so much for always being there when i need you the most. i love you so much!







isnt she the most beautiful person in the world?
ecehh. she IS to me :)



there. there.
tiba-tiba mood jadi sedikit sedih sebab terharu bila teringatkan pengorbanan ma. only GOD knows how much. aku ni dah lah jenis yang agak nakal. suka berdebat pulak tu. isk. serius kagum macam mana ma boleh tahan dengan anak dara, ehh mak dara dia yang seorang ini. Masya ALLAH. terima kasih ALLAH sebab kurniakan aku seorang ibu yang sungguh hebat semacam ini.



korang tahu masa bila yang aku paling tersentap teringatkan ma aku?



masa aku nak melahirkan bby aina dulu. masa tu, i was like; ohhh macam ni rupanya ma bertarung nyawa nak melahirkan aku dulu. macam ni rupanya ma sakit nak keluarkan aku dari dalam perut. macam ni rupanya perasaan ma bila tengok aku selamat dilahirkan. tapi, tapi, aku balas balik dengan perangai degil aku. terus insaf. *tiba-tiba tak sabar gila nak balik salam-peluk-cium ma esok*



kepada ma yang tersayang;



along mintak maaf sebab selalu buat salah dengan ma (dulu lah. sekarang baik dah. hehe). and i really want you to know that;



i LOVE you so much, and i would not trade you for the world.
you are precious!



and that applies to you too, ayah. *kang kecik hati pulak*
hehehe :)



Blogger Templates

6 comments:

  1. buat Dokter faryn, selamat hari ibu..=)

    ReplyDelete
  2. selamat hari ibu!!!

    semoga kita dapat jadi ibu yang hebat setanding mak-mak kita eyh.

    ReplyDelete
  3. hai ummie and dong,dia&azra,

    happy mother's day too! we are the hot mummies ;)

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Ibu..

    Moga kite berusaha menjadi Ibu yang terbaik buat anak2 dan isteri yg Istimewa buat suami :)

    ReplyDelete
  5. happy mama day!

    besh gile kan thn ni pestime kite celebrate ade baby :))

    ReplyDelete

Thanks for reading. come again!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...