passer by since 1st feb 2010

Saturday, May 8, 2010

mahu tapi malu?




"Imagination is more important than knowledge."
- Albert Einstein



assalamualaikum, hai semua :)



yeah, yeahh. it's me again. hehe. aku betul-betul kagum dengan diri aku sendiri hari ni sebab walaupun badan aku lenguh lesu pelbagai, mata aku still gagah bertahan dan tak ngantuk-ngantuk dari tadi. aku cuba jugak nak lelapkan mata, tapi dia berdegil jugak taknak tidur.



so here i am. blogging like nobody business.
please, please, please dont go. bear with me :)



korang pernah tak rasa macam nak dekat something tu, tapi rasa bersalah untuk memiliki-nya?



okey, let me rephrase the sentence.



have you ever wanted something very badly, something that was within your grasp, and yet, you were afraid to reach out for it?



okey, i guess that sounds more confusing.



hahaha. takpe, takpe. abaikan. aku rasa aku dah bengong sikit sebab dah lama tak tengok bby aina. huhu. okey, i tell you what. do me a favour, watch this video;






and do tell me what you think.



:)



Blogger Templates
Blogger Templates

6 comments:

  1. peerrggghhh......best gile kalau dapat keta ni..tapi apakan daya den...hehehehe..

    doc..apa lagi..tangkapla satu..hehe..

    ReplyDelete
  2. nis,
    apakan daya den jugak. hehhe. bajet nak up kereta baru next year. tapi... emm tengok lah. huhu.

    ReplyDelete
  3. best best best...belilah sebijik..

    ReplyDelete
  4. salam ukhuwah..

    wah.. 1st time jumpe blog seorang doctor.. teruje kejap sy nie.. maklumla selalu jumpe doc serious jekk.. tapi kali nie.. sgt simple.. :)

    tu la.. kalau dapat kete tu memg best la kan!.. heheh

    ReplyDelete
  5. dong,dia&azra,
    itulah. best kan!


    sue,
    wahh ko suh aku rembat macam nak beli karipap je. hehehhe.


    hai ena,
    saye memang simple je. hehehhe. salam kenal :)

    ReplyDelete

Thanks for reading. come again!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...