passer by since 1st feb 2010

Wednesday, May 26, 2010

miss you already :(




"A woman knows the face of the man she loves as a sailor knows the open sea."
- Honore de Balzac




assalamualaikum, hai semua.



takde senyuman untuk kali ini sebab mood tengah merundum. hati tengah tak best. sebab syg baru je bergerak on the way ke terengganu dalam pukul 1030pm tadi. ini semua salah sukan KKM. ini semua salah O&G department yang taknak lulus-kan cuti aku. kalau tak mesti aku dengan syg dah selamat 'terbang' ke terengganu bersama-sama di awangan biru. but here i am. haihs.



*have a safe journey syg. ilusm*



bby aina dah selamat di-tidurkan. kejap lagi mesti dia akan memulakan sesi-sesi memusing 180darjah tu. ni nampak masih tenang lagi. hehehhe. bby aina je lah yang jadik peneman setia mama nampak-nya. kalau syg punye team berjaya masuk sampai final, alamat-nya lama lagi lah syg nak balik. huwaaaa. tak suka, tak suka. tapi saya tetap doa-kan team syg menang. saya doa-kan syg dapat score goal jugak. mesti syg happy gila kalau dia dapat score. mesti asyik ulang-ulang cerita nanti. saya dah faham sangat dengan perangai encik hubby kesayangan saya tu :)



tadi syg ajak makan US PIZZA. aku sebenarnya memang tak berapa nak ada mood nak keluar. sebab nanti masa akan terasa lebih cepat berlalu. huhu. tapi akhirnya keluar jugak. aku makan chicken wings dengan mushroom soup je. pizza aku ratah sekeping je. serius, takde selera. selalu-nya kalau bab-bab pizza ni memang aku licin-kan je.



aku ni kan memang tak semenggah sikit perangai. jenis yang tak boleh jauh dengan syg. nanti mula lah perangai saiko aku menjelma. masalah dalaman betul. haihs. sebab tu aku serius respect kaw-kaw dekat kawan-kawan sekelian alam yang selalu terpaksa berjauhan dengan encik hubby masing-masing. macam puan yatt, puan syima. kepada puan yatt dan puan syima, serius aku tabik dekat kau orang. kau orang memang kuat babe!



ni aku si mentel ini, hubby ulang-alik ke jasin pun aku dah rasa tak best sebab tak dapat nak berpoya-poya ber-lunch together-gether ataupun meng-terserempak-kan diri dekat lift macam dulu-dulu. sah, saiko. *sila menyampah*



tapi itu lah aku, si perempuan montel yang mentel dan dot, dot, dot.



okeh, baik stop sebelum aku mengarut lebih-lebih.




*we miss you already*



nite peeps!



(nak tidur mimpi syg. doakan syg selamat sampai dan selamat kembali ye. dan doakan kami yang ter-tinggal di sini tenang menunggu kepulangan syg)



Blogger Templates
Blogger Templates

16 comments:

  1. ohh patutlah merudum..mood tak ada rupanya berjauhan dgn hubby. nasib baik ada anak peneman yer..tak per nanti balik ler tu hehhehe..take care yer

    ReplyDelete
  2. uhuhu.. manje nye doc ni ... hehe.. bak kata org tua2, sayang isteri tinggal2 kan.. hehe.. aku pun tak pernah berjauhan ngan hubby aku..hehe

    ReplyDelete
  3. hahaha... kite bole geng...
    hubby pun selalu ckp 'awak ni manjer, tak leh tinggal lama sket'...
    hahaha... malu eh!

    ReplyDelete
  4. hoh hoh hoh....
    jangan pandang2 belakang ...
    sorang2 kat rumah tuuuu...

    ReplyDelete
  5. arini dokter post jiwang..hehehe

    ReplyDelete
  6. adoishh nama aku jugak disebut ituu :(

    hmm ape bule wat suda keja papa qies macam tu,b4 kawen dah sign mati sesiap sanggup kena tggl berbulan bulan. kalo tak mmg kensel nak sehidup semati.wakakaka.

    apepun ko sgt kuat jugeee..berani bedah orgg wooo..aku nampak darah pon dah berpinar.kite msg2 ade kelebihan kekurangan kan :)

    takpeee rindu2 ko videocall,takpunn ko tempek gambo ko ngan aina kat belog soh hubby ko baca :)

    ReplyDelete
  7. same here!
    saya pompuan mentel lagi cengeng.
    hehehe~

    ReplyDelete
  8. Alololo...comel la mengada macam nih...suka...

    ReplyDelete
  9. ala, kejap je cik abang pi tu... hehehe.. dah rindu-rinduan ek.. oh, aku x kuat sgt dokter faryn.. tu yg hr2 entry emo aje tu.. muahaha!

    ReplyDelete
  10. Haiyaaaa Faryn..igtkan diriku je begitu rupanya kita ni sama je.
    Mentel xtentu psl kalo hubby xde.
    Hubby pon sama mentel gak kalo saya xde.
    Saya ngan hubby dua2 pon keje office hour , terpisah 8 am – 6 pm shj.
    Lps tu xleh berenggang dah.
    Hubby lak jenis nak ke mana2 pon kena saya ikot sama.
    Dah jenuh jd penyokong setia futsal dia, gi mamak ke, badminton court ke, track mana2 la.
    Kdg2 liat gak nak ikot tapi kejap je dia xde saya dah mcm kucing nak beranak.
    Sangap..haha…
    Kalo hubby keje weekend pon ikot jugak, lepak je dlm bilik dia cam penyibok.
    Penah jauh dok umah mak masa berpantang aritu, asyik la nangis je..hubby pon dok ulang alik
    3x seminggu padahal jauh.
    Last2 xtahan berjauhan, belom pon abis pantang hubby dah angkut bwk balik KL huhu.
    Bukan xleh berdikari..tp dah biasa bergantung ngan hubby. Sume benda pon wat together2.
    Dia cakap saya isteri & best fren dunia akhirat, kena la commit.
    Huh..rindu pulak.

    ReplyDelete
  11. kawan-kawan mentel sekalian,

    thanks for understanding.
    hehehehe :)


    (jangan terkejut kalau tiba-tiba aku berdesup terbang ke terengganu. tapi macam takde harapan je. huhu)

    ReplyDelete
  12. terbang jgn tak terbang!

    airasia onlinee jek.hahaha.angkut bb aina bole babymoon skali.agagaga.sok kan coti!

    ReplyDelete
  13. tgk aina pon muke sedey jer...pandai dia erk..

    lame ke hubby kat ganu...hehehe hany balek ganu sabtu nih. kot kot terserempak ahahaha...

    ReplyDelete
  14. yatt,
    alaa...ko ni jangan la buat aku very the tempting! huwaa!


    hany,
    hubby pergi mungkin sampai selasa kot baru balik. LAMA GILA okeh. kite pun boleh gila sama. isk, isk.

    ReplyDelete
  15. hahaha..
    lama tak guna word 'mentel'

    ReplyDelete
  16. aku pun dah lama tak guna. ni sejak dah jadik mentel, baru keluar balik perkataan tu. hahahahha :P

    ReplyDelete

Thanks for reading. come again!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...