passer by since 1st feb 2010

Wednesday, May 12, 2010

nikmat ber-urut dengan gadis siam?





"The way to get started is to quit talking and begin doing."
- Walt Disney




assalamualaikum, hai semua :)



kawan-kawan sekelian alam, sorry for the long silence. dan terima kasih jugak kepada kamu, kamu dan kamu-kamu yang sudi menyinggah and share korang punya pendapat, isi hati and experiences pasal kereta dekat entri ini. ampun sangat-sangat sebab aku memang tak dapat lah nak reply komen kengkorang one by one.



your opinion is very-very much appreciated :)



speaking of which, kami akan pergi meng-usya sekali lagi kereta-kereta berkenaan this coming saturday. (hati ini sudah jatuh cinta kepada yang 'satu' tu actually)



aku oncall semalam. dan yang membuatkan aku hilang tu ialah sebab oncall aku mak aihhh BUSY NAK MAMP*S. plus, internet coverage dekat labour room tiba-tiba hampehh pulak sejak dua tiga hari ni. so tak dapat lah den nak berbelogging membuang masa semasa oncall pun. serius, very depressing. huhu.



unfortunately, masa aku oncall semalam ada dua patient yang try VBAC tak berjaya. so terpaksa jugak end up dengan csect jugak. takde rezeki nak cuba normal. dua-dua pun sebab takda progress even dah start dengan ubat untuk bantu rangsang pintu rahim untuk menipis dan membukak dengan lebih mantap. too bad lah. kita hanya mampu merancang kan, DIA yang menentukan segala-nya.
tapi kawan-kawan sekelian jangan putus asa okey :)



alhamdullilah. both csects were fine and fortunately for me, tak banyak lekat-lekat pun untuk dua-dua operation tu. kalau tak, naya jugak nak panggil specialist masuk tengah-tengah pagi buta tu. syukur, semua okey.



tapi aku memang flat lah hari ni. lepas habis rounds ward (aku tolong cover member aku punya ward), around 12pm macam tu, aku dah melabuhkan sauh aku dekat bilik oncall. serius, tak larat. nasib baik klinik tak ramai patient. dapatlah aku rest kejap.



ni pun aku dah ambik appointment nak buat full body massage dekat AYU THAIYA REFLEXIOLOGY. hence, the title. suspen je kan. haha. syg oncall hari ni. so tak dapat bermanja-manja dengan syg, aku manja-kan diri dekat AYU THAIYA what-ever je lah. aku memang very fond of thailand punya massage punya style. hehehe.




*full body massage rm55 je. layan-kan je lah. kalau yang mahal, kena pergi dgn syg. hehehe*



okey lah, nak solat asar kejap.



jumpa di AYU THAIYA at 8pm! :)



Blogger Templates
Blogger Templates

11 comments:

  1. phew..bizinye dokter kiter ni hehehe

    ReplyDelete
  2. ooo...best ke thai punya urutan..nak try gak..

    ReplyDelete
  3. hai miss havoc,
    tengok keadaan lah. kdg-kdg okey :)


    hai prince duyong,
    try lah. hehhe :)

    ReplyDelete
  4. bestnye berurut... teringat my sis kene urut ngan mak bidan kat kampung, terlolong2... ish2

    ReplyDelete
  5. hai abangfaizul,
    baru balik berurut ni. best! best! rasa lega segala sengal-sengal badan ni. berurut lepas pantang LAGI best. hehe :)

    ReplyDelete
  6. dasyat punyer bz.. sy bz camtu pon dah kecoh sane sini..penat sane sini..eheheh..
    tu pasal la tak leh jadi dokter kan!.. uhuks!!

    ReplyDelete
  7. hai ena,
    alah mana kerja pun sama jek. lg-lg yg multitasking mother. sekali sekala kena take a break manjakan diri :)


    lily!
    jom, jom. syiok. hehe.

    ReplyDelete
  8. syok ke lepas urut tu...ehehe i dah lama tak oncall...

    ReplyDelete
  9. isyyyy.....sakit!!!!
    and geli (sebenarnya!!!!)

    ReplyDelete
  10. hai sirna,
    syiok sangat. i sampai tertidur-tidur. hehhe. balik terus lepak.


    hai drSInga,
    kalau jenis yang 'geli' memang payah lah nak berurut. hehehe :P

    ReplyDelete

Thanks for reading. come again!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...