passer by since 1st feb 2010

Saturday, May 29, 2010

sambil menyelam minum air. *uhuk*uhuk*




"A hug is like a boomerang - you get it back right away."
- Bil Keane




assalamualaikum, hai semua :)



ber-belogging dari dalam estima ayah. *punye lah kemaruk ekk?*. bukan apa, tiba-tiba rasa rindu nak ber-belogging. ni baru lepas drop cik husna dekat CUCMS; nama penuh kolej dia aku tak berapa nak ambik tahu pasti. sekarang dah dekat highway on the way nak balik ke kluang. yaippie! :)



bby aina tengah syiok landing dekat sebelah aku ni. dalam kereta ayah boleh lah nak ber-kuak-lentang pelbagai. kalau dalam kembara aku takde harapan lah. boleh duduk empuk-empuk dekat tummy mama je lah. okey lah tu kan, sedapp jugak. lebih selesa kut. hehehe.



aku malas lah nak upload gambar sekarang, kang ada yang terpelanting segala gadget-gadget ni kang. ada pulak yang tak pasal-pasal mendatangkan marah nanti. dah lah dokter ali merangkap encik driver dah menjeling-jeling tak puas hati tengok aku boleh bersantai berbelogging dekat belakang. wahhh, dah macam lagak mrs boss pulak aku. kui, kui, kui.



nanti balik kluang, aku share gambar ekk. boleh tengok gambar cik puan mem besar tetapi kenit ni puas-puas :)



ohh, btw, kepada kawan-kawan sekalian alam yang tengah ada dekat kluang sekarang HOLLER LAH AKU. kut-kut boleh ber-ronggeng bersama-sama :)



tapi korang kena jadi driver lah. kereta aku tinggal dekat melaka. kuang, kuang, kuang.



okehh ciao, balik kang sambung.



muahs*



(nafsu tidak terkawal tadi. shopping lagik! huhu)



Blogger Templates
Blogger Templates


1 comment:

  1. bestnyerr balik kg..

    selamat bercuti.. :)

    ReplyDelete

Thanks for reading. come again!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...