passer by since 1st feb 2010

Friday, June 18, 2010

awak nampak biru lah ;)





"An insincere and evil friend is more to be feared than a wild beast; a wild beast may wound your body, but an evil friend will wound your mind."
- Unknown



assalamualaikum, hai semua :)



aku dekat kepong ni. sabtu ni nak beronggeng dengan family in laws ke kuantan sempena majlis pertunangan adik syg, ajim. tak sabarnya. best gila dapat cuti empat hari ni. rasa tenang terus kepala, dan jiwa raga ku. hehehehhhe.



aku nak tulis banyak, tapi mungkin aku akan just mengarut entah hape-hape je. jadi lebih baik lah aku berhenti sebelum kamu, kamu meluat. mungkin aku akan update later-later bila sudah ada cerita yang best untuk dikongsi ehh :)



anyway, memang sudah SANGAT-SANGAT TIDAK SABAR nak announce something dekat kawan-kawan sekelian alam. ada kena mengena dengan entri INI. tapi tunggu ya!



*kasi saspen sikit sama dia*



hehhehehhe :D



nite peeps!




10 comments:

  1. wahhh~ cepat2 tempek gambar si biru mu itu. tak sabarrrr~

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti faryn! =)

    eh,k.intan/puterikurekure ni maner faryn kenal ye? ni senior sekolah kita dulu.

    ReplyDelete
  3. farynnnnn aku pon nak p kuantan sokk ni anta papa qies naik kapal..

    kotlaaa terjupee hello hello eyh.btww pliss msg aku no hp ko..aku baru tuka phone abes no kawan kawan ilang ni..aku tgk no ko takdee.adoiiii...

    ReplyDelete
  4. kompem pasal kereta nih!!!! (hahahaha..yakin jek aku kan..ehehehe)

    ReplyDelete
  5. hai intan,
    hahahha. si biru mana pulak ni?



    hai ashra,
    wahh, kecik nye dunia.kitorg kenal in blogger world je. kan intan? :)



    yatt,
    nanti aku msg ko bile aku dekat kuantan kay. kitorg lepak resort kot.


    lily,
    tulah. ye ye jek ko. hehehhe.

    ReplyDelete
  6. kak faryn dtg kuantan??
    kuantan area mana??
    kita org kuantan nie...

    ReplyDelete
  7. puan dokter!
    asyik balik kepong je.kepong kl atau ganu?
    banyak kepong dlm mesia ni
    heheeeeee

    ReplyDelete
  8. Mana? Dah tak sabar nak kepochi ni.

    ReplyDelete
  9. kerera baru???
    hehehehe...
    (malas nak klik link..main tembak je....)

    ReplyDelete
  10. kompem kereta kan..takkan la aina nak dapat adik kaler biru lak.. :P

    Myfaheem.com ada SUPRISE sempena HARI BAPA

    ReplyDelete

Thanks for reading. come again!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...