passer by since 1st feb 2010

Friday, June 11, 2010

malam ni ada projek. *wink*





"Can miles truly separate you from friends... If you want to be with someone you love, aren't you already there?"
- Richard Bach




assalamualaikum, hai semua :)



dekat rumah ni, berseorangan menikmati masa lunch hour yang lama pada hari jumaat yang mulia ini. *aku suka jumaat melainkan kalau aku oncall* hehehhe. syg tak balik lagi, so mungkin tipis lah harapan nak bermanja-manjaan berlunch together-gether. ada kes tak selesai lagik dekat ward syg kata, mungkin syg solat jumaat dekat jasin je. cit. hampa, hampa.



okeh, stop whining plis. bukan ke kata dah tak nak merungut lagik. :)



mood aku berbunga-bunga hari ini. sebab, sebab, eRRrr takde sebab. HAHAH. aku rasa ramai je kan yang berperasaan berbunga-bunga tanpa sebab kan. tiba-tiba kau macam asyik nak tersengihh je. asyik nak senyum tak pasal-pasal. muka manis sepanjang masa. ohh ohh, aku tahu. mungkin mood aku baekkk sebab ada orang puji aku nampak lawa hari ni. lepas tu, bila aku otw pergi beli coffee dekat hospimart terserempak dengan seorang lagik yang tegur aku dan cakap aku sudah selim. datang-datang kerja sudah mendapat pujian. terus semangat nak bekerja. terima kasih kepada dua orang manusia yang buat aku tersenyum hari ini. aku doakan mereka dirahmati ALLAH selalu. insya ALLAH.



nampak tak betapa pujian yang se-simple itu boleh menyebabkan hati seseorang berbunga-bunga? (ikhlas tak ikhlas belakang kira babe) tapi sangat efektif kan? macam terapi hati :)



btw, kawan-kawan sekalian nampak cantik lah hari ni (puji sikit nak suntik semangat dekat kamu-kamu). hehehe.



semalam syg ada locum dekat jasin. habis aku dengan cik puan mem besar tetapi kenit di-angkut-nya ke jasin sekali. syg memang suka sangat kalau aku dapat follow dia oncall/locum kat jasin. dia kata, kalau ada aku, dia akan kurang rasa cemas sikit. entah kenapa. padahal aku kalau ikut pun, aku setakat melepak melayan diri sendiri dekat bilik oncall ataupun ber-movie-marathon dekat bilik komputer. kadang-kadang je syg datang jenguk tengok aku selamat ke tak. takpun untuk singgah senyum kasi angau sama aku.
ewaahhh *mengada* HAHA.



selalu kalau cik puan ada, aku tak follow. tapi semalam kan syg locum 8pm-12am, so aku angkut lah cik puan sekali. duduk rumah pun bukan-nya ada aktiviti. cik puan pulak bukan main excited lagik dekat bilik oncall. dah pukul 11pm pun masih terpusing-pusing. jenuh jugak aku nak tunggu dia terlangkup.


























tengok tu. cik puan sekarang memang tak reti duduk statik. habis berpusing-pusing dia menjelajah. hehehhe. mungkin sebab environment baru kan. tapi look at her, dah semakin membesaRRRr kan dia?



kamu-kamu jangan jemu jenguk bby aina ekk. mama dia ni macam sudah obsess ambik gambar bby aina. harap-harap takde yang meluat.



nanti cik puan dah besar, aku suruh dia jenguk kawan-kawan sekelian alam pulak. *ehh boleh ke camtu?* hehehehhe.



tiba-tiba tak sabar nak ambik cik puan balik sekolah kejap lagik.



:)



(tadi dekat klinik ada satu patient kahwin 5tahun lebih, baru disah-kan mengandung 7minggu. aku yang scan dia. tumpang excited sekali dan berbunga-bunga untuk dia. see, miracles do happen kan? told ya. :))



**ohh, tajuk tu abaikan plis. HAHA.


Blogger Templates
Blogger Templates

6 comments:

  1. kan betul aku kata dalam fb lagi ko dah selim. puas hati?

    ReplyDelete
  2. eeeeeeeeeee syomel gile ni budakkkk :D
    aina murah senyuman kan..musti gelak kekek ekekkk je tuu kan...

    ala fedulik hapa.aku pon angau gile kat anak aku,laki aku..wakakka.

    ReplyDelete
  3. nadh : itu ilusi optik. kau jgn tertipu.


    yatt : setuju, setuju. hehehe.


    hai brownLOVEgreen : alhamdulillah. thanks dear :)

    ReplyDelete
  4. your aina isss sooooo wonderfully beautiful!!

    erk, bila baca the last line, i scrolled up back and .. ehehe.. what ever tht project may be lah.. have a pleasant day!

    ReplyDelete

Thanks for reading. come again!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...