passer by since 1st feb 2010

Saturday, September 11, 2010

bermaknakah tiap baris kata-kata?




"salam aidilfitri buat semua muslimin dan musliman sekelian alam. kepada yang mengenali, dipohon maaf zahir dan batin. semoga kita sama-sama diberkati di bulan yang mulia ini. ameen~ (sori kepada yang sms, saye tak sempat nak meng-reply lagik) *muahs! :)"
- copy-paste dari status fb




assalamualaikum, hai semua :)



syiok tak raya? hehehhe.
aku dengan syg dapat cuti sampai ahad depan. jeles tak? HAHAHHA. sila jangan, sebab kami bukan selalu-selalu dapat bercuti sakan dengan penuh perasaan macam ni. tapi alhamdulillah, setakat ni belum pernah lagi bernasib malang terpaksa berkerja di pagi aidilfitri. syukur, syukur. mungkin berkat kerja keras kami selama ini. ewahhh. HAHA.



kitorang cuti lama pun bersebab. paling penting, sebab nak dikejarkan wedding adik syg, nisa yang aku cerita the other day. wedding tu is on the next weekend after raya. means, next week la. so dah alang-alang dekat dengan raya, kitorg apply lah cuti straight sampai ahad next week. tak sangka pulak dapat. *suka*suka* hehehhe.



so minggu yang mendatang ni memang akan ada banyak benda nak diceritakan. sekarang aku dekat kepong, beraya dekat sini dulu. meriahnya bukan main, sebab semua adik-beradik syg yang 9 orang berkumpul dekat sini. cuma 2 orang je takde. kak ecah, kakak syg yang beraya di rumah mertua dekat kedah, dengan sorang adik lelaki syg, emy yang study dekat aussie. tapi by the time nisa punya wedding nanti, semua sebelas adik beradik akan ada untuk memeriahkan majlis. insya ALLAH :)



hari ni takde gambar lah pulak. tunggu mereka-mereka ni dah upload gambar dekat fb dulu, baru lah saya boleh mencilok-nya yer. sila faham situasi saya yang camera-less at the moment ni. huhu.



(ada sebenarnya, tapi camera usang 8megapixels yang sudah berkurun tak digunakan itu sungguh terasa hampehh sekali)




so, wait till my next updates okeh!
muahs*



(ma dengan ayah balik dari umrah 14hb ni. tak sabarnya!)



No comments:

Post a Comment

Thanks for reading. come again!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...