passer by since 1st feb 2010

Wednesday, November 3, 2010

cemolot sikit!





"dan hanya ALLAH, ALLAH yang menentukan segalanya..."
- dokter faryn




assalamualaikum, hai semua :)



bersiaran secara ekslusif daripada dewan bedah obstetrik hospital melaka. dalam ayat senangnya tengah beronggeng ber-belogging dari maternity OT. yep, i brought along my netbook today. sempat ber-belogging sebab ada tagger. dan tagger hari ni adalah seorang tagger yang mantap! sebab tu, dokter faryn boleh berbahagia just standby dekat luar. hehhe. tapi dokter faryn tak curi tulang okeh. dokter faryn gunakan masa yang berharga ni untuk mengulangkaji pelajaran ok. *errr..*



HAHAHA.



anyway, kawan-kawan sekelian ingat tak dengan entry aku yang ini. kalau tak ingat, sila lah merajinkan diri untuk meng-usya semula ye. sebab dokter faryn nak bagi cokelat free ni :)



cokelat yang semacam ini.





yummy! okey lah tu kan. kisses from dokter faryn. aku pilih cokelat ni sebab nak menunjukkan betapa sayang-nya aku dekat korang. hehehhe.



tapi plis, dont blame me if you guys turn out to be like this.




scary tak?

HAHAHAHHHA.

*komplot nak hilangkan selera*



takde lah, sekali sekala makan, takdenya korang akan jadik sampai macam tu. hehehe. sekali sekala makan cokelat adalah sihat untuk tubuh badan. did you know that chocolate can helps in reducing stress? i bet you dont, sebab aku yang pandai-pandai cakap macam tu. tapi serius, ayat tu memang betul untuk aku.



chocolate and mint milk chocolate chip ice cream are my saviors. *dreamy eyes*



ok, sekarang tiba-tiba lepas kerja nak ajak syg makan ice cream :)



so, my lucky winners are,


1) Asfieda a.k.a shikin johar (you got the best answer babe!)
2) Fuadnis
3) Bicara ma & baba (sorry, i didnt get your name)
4) Nadia Comaneci



mereka-mereka yang aku pilih ni memang bagi jawapan yang paling hampir tepat. yang lain-lain tu, macam tak cukup jawapan-nya. so tak dapat lah menikmati kisses from dokter faryn. tapi takpe, jangan merajuk ye. lain kali dokter faryn buat peraduan teka-teki lagi :)



kamu-kamu yang berkenaan, seperti yang bernama di atas, sila lah bagi alamat terkini ek. aku nak post-kan cokelat istimewa dari melaka ni. tapi risau jugak aku kalau cokelat meng-cairr-kan diri ekk. errr. errr.



tapi takpe, nanti aku fikir macam mana nak post. yang penting, kasi alamat dulu.



till then, ciao!



(di pagi hari syg berkata kepada aku, "b, jom kita membazir pergi shopping carpet". wow, menarik. haha)






17 comments:

  1. patotle macam pernah tgk.. dr faryn gynae kat gh melaka ek??

    ReplyDelete
  2. ha haa haaa...tak moo la jadi gumukkk macam tu

    ReplyDelete
  3. waah...alhamdulillah....tersenarai antara pemenang..hehe....tq so much doc faryn..:-)

    ni alamat saye..

    norwanisayu bt. mohd toha(fuadnis)
    A-2-1 kuarters guru smk naka,
    06350 alor star, kedah.

    ReplyDelete
  4. kalu aku dtg trus ke rumah ko,le dapat tak?hehe

    ReplyDelete
  5. uihhh~ aq dapat ker??? best2..pasni ko wat teka teki lagi eh..pressy lain pulak la..murah rezeki dr faryn nie..ameenn....ni alamat aq k..huhuuuu~

    NAZATUL NADIA
    UNIT KEWANGAN,
    HOSPITAL SEGAMAT,
    KM 6, JALAN GENUANG,
    85000 SEGAMAT,
    JOHOR

    thanks eh... ;p

    ReplyDelete
  6. shopping pon pengubat stress jugak :)

    ReplyDelete
  7. waaaaaaaaaah karpet tu cam nak wat housewarming jeee.weiii 28/11 ni ko free tak? aku kena g wedding kat nyalas nun..kalo eko free bole kita beronggeng barang sejam dua.lama gileeeeeeeeeee dekat namblas tawon tak jupe ekau..

    tu qies + aina taj bile nak jupe.haha.

    ReplyDelete
  8. hai marsha,
    aik? pernah jumpa saye ke? hehehhe. nape tak tegur? :)

    ReplyDelete
  9. nadia, nis, and puan nina,

    ye kawan-kawan, kamu menang cokelat. hehehe. nanti ada masa saye post kan okeh. ada yang sampai ke kedah pun ada ni. hehhehhe :)

    ReplyDelete
  10. hai cik puan mr saiful,
    hehhe. jangan risau, kalau rajin exercise n jaga makan, mesti takkan jadi macam tu :)

    ReplyDelete
  11. ash,
    ko cuba nak bodek aku untuk dapatkan kisses dari aku ehhh? hehehhe :P boleh, boleh :)

    ReplyDelete
  12. hai aliaroslan,
    betul! shopping SANGAT lah antidot untuk stress :)

    ReplyDelete
  13. yatt,
    28 tu aku takde oncall. tapi aku rasa aku ade course. ko msg la aku dulu kay. rasa-rasanya aku ada kot. kalau ade, boleh la jumpe qies!! yeyy!!! hehhe.

    ReplyDelete
  14. mmmuuuaaahhhh...balas balik cemolot kat dr farynnn...yipppieee...hehehehee
    yeahhhh...rasa nak guling2 ni beb (setelah menunggu sekian lamanyer jwpn n keputusan dr doc. faryn ni =D)

    yeahh i likeee cokelat nak2 setelah berpenat lelah n berhempas pulas utk maj kenduri kawin my sis, balik umah buka blog kau...n taadaaa nampak nama aku yg pertam...senyum sampai telingaa tu weiii!!! (apa aku mengarut ni ?) :P

    farynn,aku pm kau kat FB la alamat umah aku tu yer...PNC la nal tulis kat sini...hehehehe

    Neway tq yer...lalalalalaaa

    DALAM HATI ADA BUNGAA BESAR PUNYA BILA NAMPAK KISSES =D

    ReplyDelete
  15. nurul tgh bak berdiet tp susah nak sekat nafsu mkn. hmmm

    ReplyDelete
  16. ohhhh... nak jugakkkkk! next nanti saya masukk :)

    ReplyDelete
  17. eh..lupe lak nk bg alamat..(puan nina @ BICARA Ma& Ba)
    ni alamat sy eh..
    NUR AININA BT ABDUL KHALID.
    LOT 3186,
    JALAN BAHAGIA,
    18500 MACHANG KELANTAN..

    tq sooo mucchhhh..love to read dis blog! keep writing.

    ReplyDelete

Thanks for reading. come again!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...