passer by since 1st feb 2010

Sunday, January 15, 2012

janji manis dokter faryn :(

"Ada tiga hal, siapa yang berada di dalamnya, maka dia adalah orang munafik, meskipun dia solat, puasa, haji, berkata bahawa dirinya adalah seorang muslim. Tiga hal tersebut adalah: apabila berbicara berbohong, apabila berjanji mengingkari, dan apabila diberi amanat, berkhianat."
- Sabda Rasulullah S.A.W



assalamualaikum, hai semua :)



astaghfirullah al'azim... aku memang betul-betul dah terlupa! Ya ALLAH! mintak maaf sangat dekat kawan-kawan yang terlibat secara tidak langsung. aku memang betul-betul dah lupa. isk.



ingat lagi tak, dengan entri yang INI, dan juga yang INI. alahai dokter faryn si orang tua nyanyuk, janji manis yang kau taburkan masih belum dikotakan. huhu. sorry guys! i really forget! dulu aku memang ingat nak tangguhkan, and settled it wheneer i'm free. but then i never did. aku memang tak teringat langsung dah. masya ALLAH. mesti mereka yang empat orang tu tertunggu-tunggu je "cemolot" daripada dokter faryn kan. huhuks.



ni tadi duk belek-belek belog, baru terperasan yang aku ada janji nak bagi cokelat. adehhh. so sorry guys!



anyway, kepada SHIKIN JOHAR, FUADNIS, NADIA and NOR AININA. aku dah search balik and i got all your addresses. just please update me, if there are any changes okey. aku nak pergi carik HERSHEY's KISSES sekarang jugak and plan on how am i going to give it to u guys. paling logik, by post la kan. takkan lah aku nak bagi by hand pulak, jauh benar nak berjalan tu. hehehheh.



but seriously, aku tak boleh nak gerenti "Kisses" tu sampai dalam keadaan superb. means, hopefully tak cair and everything. yelah, jauh nak bergerak tu. kalau setakat ke putrajaya dan segamat, mungkin masih adalah rupa Hershey's Kisses lagi. kalau dah sampai ke Alor Setar and Kelantan, maybe dah rupa sedikit tidak senonoh kut. nasib-nasib lah ek. hehehehhe :P



tapi takpe, yang penting korang dapat "kisses" from dokter faryn kan? kan? bukan semua orang boleh dapat free macam ni tau. *uweks* HAHA.






:)



so, plis update me ok.



and korang, aku sooooooorrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyy sangat-SANGAT-SANGAT tau. ampun kan eh. aku taknak jadik orang munafik. mintak dijauhkan. insya ALLAH.





7 comments:

  1. haha aq pun dah lupa pasal tu..
    tak kisahla..aq tau dokter ni mmg saaaaaaangat sibuk..btw, thanks in advance la..address tu still valid..hihi

    ReplyDelete
  2. actually klu buka blog doc ni mmg teringat pasal coklat tu hehe....but sikit pn tak ambik ati coz tau doc mmg sibuk....anyway fuadnis update lg sekali address yee...kot2 dl bg lain ke..

    norwanisayu bt mohd toha,
    sek. keb. naka,
    06350 alor setar, kedah.

    0134565692

    ReplyDelete
  3. Fuadnis,
    Orait :) mmg dulu add lain sket. So sy follow yg add baru ni ok :)

    ReplyDelete
  4. B.t.02-u.08 blok b2 p18r12,presint 18 62150 putrajaya
    Ala aku pun dah melupakannya..bz juga :)

    ReplyDelete
  5. kawan-kawan sekelian alam, sorry for the delay. akan diusahakan untuk pos secepat mungkin. ni baru lepas long weekend pulak. huhu. cokelat masih yummy di dalam fridge :)

    ReplyDelete
  6. HEhe..terlupa jugak..lama dah, xpe, x kisah..happy bce blog ni, ada kisah sedih, reality, kisah debaran..cewah..sampai lupa kat coklat2 tu..ainina punya alamat still same, Lot 3186,Jalan Bahagia, 18500 Machang Kelantan=) thanks^^

    ReplyDelete

Thanks for reading. come again!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...