passer by since 1st feb 2010

Saturday, February 18, 2012

believe to achieve :)





Opportunity does not knock, it presents itself when you beat down the door.





assalamualaikum, hai semua :)



aku tiba-tiba terpengaruh jugak dengan status-status facebook yang tulis pasal cerekarama dekat TV3. perh, ape kejadah sampai tajuknya "JUJUR AKU DAYUS". tajuk macam nak kena kebaboom sekali. hahahha. so, dah alang-alang aku ber-belogging seorang diri di depan tv ni, aku pun bukak lah TV3 dan melayan sekali. nasib baik syg dah selamat tidur dekat atas, kalau tak, memang selamat-lah aku nak melayan bebelan syg apekehal nya melayan cerita melayu tajuk sekian-sekian ni. pengaruh kawan dan sebagai-nya. HAHA.


tapi ada nora danish. uiks, not bad. kena layan ni.


ok, anyways, my cik puan curly fries sudah semakin sihat dan kuat. hati mama legaaaaaa sangat-sangat! masa first day after keluar hospital, memang aku terus je hantar cik puan ke nursery balik. memang tawakkal je lah. dah lah aku oncall. memang nak oncall pun hati tak tenteram. emosi gila-gila tak stabil weh. kau bayangkan lah, kalau dah sampai bila member-member tanya "anak dah ok?", aku boleh bergenang-genang air mata nak menjawab. memang emosi terlebih. gila betul dokter faryn. huhu.



alhamdulillah, cik puan curly fries dah back to her normal self :)



video



sihat dan kuat! hehhhe. terus secara semulajadi mama dengan ayah pun jadi sihat dan kuat jugak. bahagia betul weekend kali ni sebab semua sihat :) alhamdulillah syukur syukur syukur ya ALLAH.



esok dokter faryn free dan tak oncall. so kepada kawan-kawan, dan jugak yang "tak kawan" sekelian alam, yang kut-kut teringin nak bergosip sakan pasal PREMIUM BEAUTIFUL boleh lah buat apa yang patut ye. dokter faryn ni berbudi bahasa lagi bersopan santun orang nya. rugi tak jumpa. ewahh tetiba. hahahhaha. dan yang paling penting, untuk mereka-mereka yang masih berbelah bahagi, antara nak dengan tak nak, rasa serba salah, dan ada apa-apa perasaan yang negatif tu boleh lah share dengan aku :) next week, hanis nak datang lagi for business meeting. jom lah join kitorang. trust me, it's worth it ;)



eh kejap. aku makin confuse dengan cerita TV3 ni. apa lah agaknya masalah diorang ni? 
terpaksa lah aku tengok sampai habis cerita ni. huahuahahua.



ok lah, aku tinggalkan korang dengan testimoni pasal PREMIUM BEAUTIFUL dekat sini. baca tau. truly inspiring! :)



kita bila lagi? *wink*



 
*If you're looking for Premium Beautiful corset & interested to learn about the business opportunity with Premium Beautiful, Do contact me and book your appointments today! 012-7002164*


2 comments:

  1. Itulah perasaan saya sekarang. Lebih pada positif, tapi banyak betul pengaruh negatif sekeliling... Mesti jumpa hanis untuk dapat aura positif lebih lagi ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. i feeeeel u!

      takpe, as long as kita berusaha untuk ke hadapan, insya ALLAH akan dipermudahkan.

      sape tau yang sibuk-sibuk ber-aura negatif tu akan join kite jugak satu masa nanti. hehehhe.

      Delete

Thanks for reading. come again!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...