passer by since 1st feb 2010

Saturday, February 25, 2012

everything seems possible now!





"If you can dream it, you can do it."




assalamualaikum, hai semua :)


hati dokter faryn tengah teruja sangat-sangat, sampai sekarang jantung sanubariku masih lagi dup-dap-dup-dap. HAHA. baru je lepas ber-bisnes meeting dengan my friend CDM HANIS yang sanggup travel dari KL ke melaka semata-mata nak tolong dokter faryn kembangkan bisnes. best sangat. dahlah semua yang terlibat kaki-kaki gossip belaka, so memang lagi hangat dan sensasi lah diskusi kitorang. ewahh. kui,kui,kui.


seriously, it was not as hard as i thought it would be. yelah, nama pun kerja dokter kan. mana ada masa beb. tapi rupanya masa tu memang ada kalau kita ni pandai cari masa. (baru perasan sejak buat bisnes). hehhe. and suprisingly, i can do both at the same time. without problem. yey! *clap*clap* :)


dan ya ALLAH, perasaan berbisnes ni seronok-nya masya ALLAH. tak terfikir pun dek akal yang aku ni rupa-rupanya, di sebalik diri yang serba kekurangan ni, terpendam jugak bakat berbisnes. hahaha. betul lah kata HANIS, tak cuba mana nak tau. dan yang paling penting jangan putus asa :) and the best part is, boleh gossip sepuas-puasnya. almaklumlah, i kan kaki gossip. bukan kaki ngumpat ye. kami ber-gossip benda-benda yang berfaedah je. hehehhe.



CDM hanis, kak marziah, and me of course!


Dr Norly, me, CDM hanis, azura :)


memang bertuah jumpa leader macam HANIS. thanks babe! terima kasih ALLAH sebab bukak kan pintu kotak hati aku untuk mencuba something yang memang aku tak terfikir langsung nak buat. ehhh, memang tak terfikir langsung! but now, alhamdulillah, aku boleh senyum sepuas-puasnya. sampai sekarang pun still lagi senyum sorang-sorang. hahahha. serius, bangga beb dengan diri sendiri :)


Ya ALLAH, tak sabarnya nak ber-honeymoon (babymoon mungkin?) dekat GUANGZHOU! 


*wink*wink*


jom korang join dokter faryn!  :)



 
*If you're looking for Premium Beautiful corset & interested to learn about the business opportunity with Premium Beautiful, Do contact me and book your appointments today! 012-7002164*


2 comments:

  1. dr faryn.... sy ada sent pvt msg kt fb... hope you can reply me kt sana. Need ur opinion plzz

    ReplyDelete
  2. berminat tapi jauhla doc...huhu...

    ReplyDelete

Thanks for reading. come again!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...