passer by since 1st feb 2010

Saturday, April 28, 2012

not that i forget, but happy (belated) birthday syg!





Action may not always bring happiness; but there is no happiness without action.




assalamualaikum, hai semua :)


fuhhh, akhirnya sampai ke penghujung jugak bulan April yang sungguh memenatkan. full of activities, i may say. walaupun sebenarnya takdelah kena mengena dengan aku sangat. HAHA. busy lah sangat ek. tapi memang terasa cam busy, itu yang sampai tak terjengah pun ke belog yang sudah agak bersarang ni.


dan di saat-saat aku tengah nak mengorak langkah ber-belogging ni, syg tengah semangat melipat baju dekat atas. sweet kan syg. heeee :) syg kata sebab aku dah tolong dia buat e-filing, so dia tolong angkat dan lipat baju. yey, fair enough! hahha. padahal apekesangatlah meng-e-filing yang cam kacang tu kan. hehhhe. whatever it is, i love love love you syg! muahs*


speaking of syg, haritu 25 april birthday syg. aku takde lah buat celberation besar-besaran pun. just nice to make him happy. tapi memang kelakar jugak, sebab aku memang tak wish syg pun. aku buat-buat lupa. hahaha. malam 24hb tu syg kerja malam. so balik rumah pun dah dekat kul 12am. syg siap suh cik puan curly fries nyanyi nyanyi lagu birthday, still aku buat dek aje. siannnn syg. syg ckp (afterwards), dia sedih sgt dia bagi hint birthday dia aku buat tak pedulik je. sampai esoknya bila dua-dua nak pergi kerja pun, i was still buat dek-ing. 


sampailah dalam pukul 3pm 25hb macam tu, 






SUPRISEEEE! hahaha. 

aku hantar gift basket penuh kasih sayang dari melaka ke jasin. hehe. cantik kan, special delivery from Alice Florist Melaka. punya lah susah nak pastikan syg tak balik lg dari jasin masa tu. dn bukan main kelam kelibut aku nak make sure suprise aku menjadik. thanks to dokter hakimi, member kitorg dekat jasin yang sedaya upaya memastikan everything went smoothly as planned. thanx beb. i owe you one!


bak kata hakimi, syg muka happy gila. sebakkkkk GILA. hehhe. agaknya syg memang ingat aku lupa birthday dia. no lah syg, how can i forget? :)


syg cakap, semua dokter and nurses dekat situ jelessss je tengok dia dapat suprise. syg cakap, siap ada female dokter dekat situ cakap, "this is how you should treat your husband". HAHAHHA. syg happy gila! best sangat bila tau syg happy :) 


dan sempena birthday syg jugak, aku hadiahkan,


samsung galaxy note, white colour.


which he loveeeeeeees so much! yelah, aku tengok "mantan" hp syg tuh dah macam nazak gila. macam dah sangat-sangat sadakallahul a'zim dah. errr, hehe. so i was thinking this samsung galaxy note is perfect for him :) and it is SO LIKE HIM. sesuai sangat. sebenarnya, nak beli iphone 4s, tapi syg lagi suka note ni. so be it lah, dah lah lagi murah kannnn... apa lagi, angkat, angkat! kui,kui,kui.


anyway, sempena birthday syg (walaupun dah lepas),
i wish you all the best and happiness, semoga dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur, dipermudahkan segala urusan di dunia dan di akhirat, and above of all, diberkati ALLAH selalu. insya ALLAH.


and for the record, i love you so much, always and forever :)


happy (belated) 30th birthday syg!


last but not least, a special perfect birthday song for ayah;

video




*will blog about my sis, dokter atiqah's wedding later okies*



 
*If you're looking for Premium Beautiful corset & interested to learn about the business opportunity with Premium Beautiful, Do contact me and book your appointments today! 012-7002164*

1 comment:

Thanks for reading. come again!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...