passer by since 1st feb 2010

Monday, October 1, 2012

SIRRUN : lagi best?




The more you like yourself, the less you are like anyone else. Which makes you unique.
-Walt Disney



assalamualaikum, hai semua :)


salam bulan oktober. masya ALLAH cepatnya lah kan masa berlalu. macam tak percaya kejap je dah nak sampai ke penghujung tahun 2012. tengok-tengok cik puan curly fries dah anak dara. waaaaaa *sob*sob*


















almaklumlah sekarang kan semua orang tengah menggila layan instagram. so dokter faryn of course lah tidak ketinggalan zaman kan. up-to-date uolss. harap maklum. hahahahaha. kawan-kawan sekelian yang masih belum follow dokter faryn dan kut-kut lah nak meng-follow dokter faryn @docfaryn. sila-sila lah ye. jangan malu-malu. HAHAHHA. *peace!* 


anyway, semangat nak berbelogging datang meluap-luap lepas layan final episod SIRRUN tadi. tak pernah-pernah weh aku layan kat tv, tup-tup tadi macam terjodoh pulak. selama ni tengok kat TONTON je. tiba-tiba member wassap bagitau SIRRUN was on air. dahlah time tu elok-elok pulak aku baru nak solat isyak. member aku ni pulak kesahnya tak pernah la pulak melayan SIRRUN. dorang ni semua kaki ADAM&HAWA. tapi terjebak dengan SIRRUN sebab ai lah of course. kuikuikui. so bila tak tahu hujung pangkal tu yang asyik ber-wassap-wassap tanya aku kenapa ni, kenapa tu. hah sudah. jawapan aku senang je. kau pergi tengok kat tonton sekarang!! hahahahha. 


tapi serius, aku tak boleh imagine if i were put in their shoes. aku tak boleh imagine langsung. dan aku harap, aku doa yang i would never ever have to deal with such a situation. sangat tak boleh lah. waaaa taknak! alangkan tengok cerita pun dah nangis bagai. ini kan pulak kalau kena memikulnya. 






respect lah jugak dekat pelakon-pelakon dia. semua pun mantap. sukaaaaaa sangat! sangat terkesan di hati. kalau tak terkesan, memang takde maknanya aku sampai nak ber-belogging bagai. hehehhe. for those who missed it, tolong lah find a way to watch it. wah, promote sakan.


yang paling penting, towards episod-episod yang akhir tu sediakan lah tisu banyak-banyak. sebab memang kerja menangis jelah kau nanti. kelakar bila kena tegur dengan syg semalam, "naa, ni apsal u sampai nangis-nangis tengok iphone tu. ada pape ke?" padahal bini tengah syiok layan SIRRUN kat tonton. kuikuikui.


okay, okay. dipendekkan cerita, pada aku SIRRUN lagi best dari A&H. errr, maybe sebab aku tak layan sangat A&H kut. sebab rasaaaaaaaaa lambaaaaaaat sangat. pastu asyik ber-monolog jelah pulak. tengok kejap-kejap, tebuk-tebuk je untuk menatap muka aaron aziz. heh, sempat.


opps. kawan-kawan sekelian alam-ku yang jiwang karats berbunga-bunga di pasiran yang pantai mesti lagi suka A&H ek? suka hati kamu lah labu. *wink* hehehehehhe.


till then. muahs*



 
*If you're looking for Premium Beautiful corset & interested to learn about the business opportunity with Premium Beautiful, Do contact me and book your appointments today! 012-7002164*


7 comments:

  1. sekarang gak aq bukak TONTON nak layan SIRRUN..A&H memang boring..aq tengok tebuk2 jer record ngan pvr..baru tau ada citer SIRRUN ni..minat ngan Beto tu..

    ReplyDelete
  2. dua2 tak tengok.. huhu... sian kan dah lama aku tak tgk tv :-( tgk kat fon tak puas la, kecik naw :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe. aku ok je layan kat iphone. takpun ipad. asalkan tak miss sirrun hehehhe

      Delete
  3. kannnn luluh habis tgk final episode tuu.sobss sobss.memang terbaik la zila jalil yang buat citer tu :)

    dalam hidup ni seme Allah rasiakan, tapi kita sbg manusia kena doa banyak2.

    ReplyDelete

Thanks for reading. come again!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...