passer by since 1st feb 2010

Saturday, October 11, 2014

www.dokterfaryn.com



Happiness starts with you. not with your relationship. not with your job. not with your money. but with you.


assalamualaikum, hai semua :)


itu dia. finally i have decided to get a new domain. yang lebih proper. ecewahh. macam trademark la kononnya. padahal belog bukan glemer mana dak, nak trademark bagai. HAHA. nasib la kan. suka hati gua la wei kuikuikui.


anyway, sebenarnya cita cita nak ada domain sendiri ni dah lama kut. dari zaman-zaman sebok ber-belogging tak ingat dunia pasal cik puan curly fries lagik. pergh, lamanya tak guna perkataan "cik puan curly fries" tu. nampak sangat dah lama cuti tak blogging. tapi harap maklum, sekarang ni dokter faryn ada dua cik puan curly fries. adalah sudah sedikit confuse pulak nanti. wah, too much of kekerinting-ness in the family can make such a confusion, is it? :P


saje je tu. :)


anyway, 


www.dokterfaryn.com 


sounds okey kan? short and sweet. (macam tuan-nya. short tidak ye. sweet je. erk) lagipun, untuk tidak mengecik-kan hati cik puan azalea di masa-masa akan datang. kang jadik issue pulak. obviously. mamasygaina.blogspot.com. hanginnnn lah weiii cik puan azalea. 


"mama sayang kakak aina je, kita, mama tak sayang??" 


well, kakak aina yang sebenarnya selalu guna ayat tu. cuma tukar "aina" tu kepada "azalea". pantang je tengok mama gomol-gomol azalea sikit. dengan pantas nya ayat tu keluar. zasssss terus! hehhe.


tapi kalau mata-mata keliling yang tengok. memang ada je yang point out aku macam lebihkan kakak aina. huhu. tak baik tau yang cakap macam tu. mama sayang sangat dekat dua-dua. mana yang mama gomol, mama gomol sama rata. sungguh-sungguh gomol secukup rasa sampai puas. hehehhe. mana yang naughty, mama debik sama je kan. siapa yang salah, dia yang kena.


okey,bunyi agak buas pulak tetiba. HAHA.


tapi dalam hal mendidik anak-anak ni kita memang tak nak kalah. banyak lagi yang nak dipelajari. dengan kes-kes yang macam-macam hal zaman sekarang ni, memang lagi lah banyak ilmu-ilmu zahir dan batin yang kita mak bapak budak ni kena khatam-kan kaw-kaw. tak kesah lah anak kita tu sehebat mana. dan dalam pada niat nak dekat dengan anak-anak kita, nak pastikan dorang ni safe and sound, memang sangatlah banyak benda kita kena sacrifice. hmmmm, kalau cakap pasal keibu-bapa-an ni memang aku akan emo. 


padahal, ni entry pengenalan domain baru. haha.


so please be nice to my new domain.


hopefully, more updates from me. now that i got plenty of leisure times now. weeeeeee. ok dah, jangan nak weeee sangat. ahahahhahha.


jemput ye.


next is, plan nak deco-deco belog. tapi tak reti. maybe akan hire blog-designer kut. tengok lah macam mana :) or maybe, i just keep it just the way it is. simple and errrrr spacey?and  a lotsa of white colour. erk. atau maksudnya, KOSONG. yaitu, sinonim dengan KEMALASAN. eh, tapi dah ada domain sendiri kena rajin-rajin lepas ni. *wink* hahahahhaha.


senang kan.
www.dokterfaryn.com


wallah! here you go! spread the news! ececcewahh. ;)







14 comments:

  1. dah lame tak mai singgah sini rupenye dah tukar namelink dah. haha. lynn lagi senang g buat blog baru terossss. semoge kite istiqamah menulis. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru je ni pun Lynn akk buat domain baru. Kuikui. Bagi semangat baru nak update blog yang dah bersawang hahahaha.

      Delete
  2. Haaa betol jugak url asal mamasygaina kan...hihi mcm ada sorg je anak.kikiki azalea tak curly sgt kan xmcm aina. Teruskan berblog doc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Hany for ur help. Kalau tak, sampai ke sudah godek tak menjadik. Hehehhe. Tula Lebih logic letak Nama baru ni kan. Kang anak dah berrderet tak yah tuko dah kuikui

      Delete
  3. hola chicka :D:D wahhh rambut kerinting krinting lawa sangat k.

    ReplyDelete
  4. faryn.. kat tepi tu still gmbr aina.. azalea mana hehehe... anyway best tu byk masa terluang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang belah tepi tu Belum siap renovate lagi hehehhe.

      Delete
  5. Replies
    1. Tq beb. Hopefully Lebih semangat la aku lepas ni :)

      Delete
  6. wahhh..dasat terus tukar domain baru terus..kikiki..free ke berbayar ni..share eh nnti..^_^..nway, semoga semangat ebrblogging terus membara ngn jayanya..aku yg skang ni kdg timbul kdg tenggelam..biziness lah sgt kannnn..hukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko ok lg beb, at least timbul jugak. Aku tenggelam terus. Baru nak belajar terapung balik ni hahahaha

      Delete
  7. woyooo..am hepi reader dokter... Hepi sebab dokter balik semula ke dunia blogging. Lama dah menyepi kan.. Looking forward for ur updates. Rajin-rajin yer doc :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe tq awak. Semangat ni hahahahahha

      Delete

Thanks for reading. come again!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...